Lastbilspåbyggnader – plog, tipp, kran & lastväxlare

Vi kan enkelt och snabbt ta fram speciallösningar för lastbilspåbyggnader och montering av olika typer av utrustning. Våra duktiga montörer garanterar en tidseffektiv byggnation av hög kvalitet och till rätt pris.

Beskrivning

Främst arbetar vi på SpriderMaskiner med påbyggnader till lastbilar för asfalttransport och asfaltläggning, men tar oss även an andra typer av fordon. Vi erbjuder montering av såväl tipp- som lastväxlare, och tillbehör som kran och plogutrustning.

När det gäller lastväxlare och styckegodskranar arbetar vi med HIAB som främsta leverantör, medan CMT levererar tippramar och flak för fasta byggnationer. Plogutrustning köper vi från Mähler och söner AB.

Tre anledningar att välja oss som din leverantör av lastbilspåbyggnader:

  • Ingen har så djupgående kunskaper som vi när det gäller att optimera lastbil, Sprider och byggnation till en effektiv enhet för Spriderkörning.
  • Våra goda kunskaper i hydraulik gör att vi kan bygga ett hydraulsystem optimerat utifrån lastbilens tänkta användning.
  • Vi är flexibla och lyhörda för dina olika önskemål och kan lösa det mesta på kort tid.

Boka demo - vi visar gärna

Låter detta som något för dig och din verksamhet? Hör av dig så berättar vi mer. Du kan också boka en demo där vi visar hur våra produkter kan hjälpa dig att utföra arbetet snabbt och effektivt.