Kompletta lastbilar

Vi samarbetar med ett par olika leverantörer av chassin för att kunna erbjuda kompletta lastbilar. Det gör att du kan köpa en nyckelfärdig bil från oss – enkelt, smidigt och kostnadseffektivt.

Beskrivning

Om du är intresserad av en komplett lastbil tar vi tillsammans fram en specifikation utifrån dina önskemål och erbjuder sedan en komplett bil där vi är din enda motpart i köpet. Ibland bygger vi också konceptbilar på lager för extra snabb leverans. En komplett lastbil från SpriderMaskiner byggs alltid på ett välutrustat chassi och med komponenter av högsta kvalitet från någon av våra leverantörer.

Ett antal av påbyggnaderna vi gör varje år monteras på chassin vi själva köper in för att kunna erbjuda kompletta lastbilar med kort leveranstid. En komplett lastbil från SpriderMaskiner byggs alltid på ett välutrustat chassi och med komponenter av högsta kvalitet från någon av våra leverantörer.

Boka demo - vi visar gärna

Låter detta som något för dig och din verksamhet? Hör av dig så berättar vi mer. Du kan också boka en demo där vi visar hur våra produkter kan hjälpa dig att utföra arbetet snabbt och effektivt.