Sprider för gjutasfalt

Sprider för gjutasfalt (Sprider G-25) är den vanliga Sprider M-25 som försetts med ett antal anpassningar för att kunna monteras mot gjutasfaltkokaren och hantera den varmare gjutasfalten.

 Traditionell handläggning av gjutasfalt är oftast mycket tung och arbetskrävande. Här tar Spridern över det tunga arbetet, vilket ökar därmed kapaciteten och gör arbetet mer ergonomiskt.

Sprider G-25 är en anpassning av Sprider M-25 för att passa gjutasfalt. Transportarmen på Sprider G-25 monteras direkt mot gjutasfaltkokaren eller mot lastbilens bakdel, beroende på om kokaren är fast monterad eller monterad på lastväxlare.

Eftersom gjutasfalt håller en högre temperatur än vanlig asfalt och därtill är mer temperaturkänslig, så är transportarmen på Sprider G-25 eluppvärmd med betydligt högre effekt än Sprider M-25.

 

Längd på transportarmen:

  • 4,6 m eller 5 m

Effekt på eluppvärmning:

  • 4,8 kW

Vid montering på lastbil anpassas lastbilens bakdel med fäste för Sprider G-25.

 

Boka demo - vi visar gärna

Låter detta som något för dig och din verksamhet? Hör av dig så berättar vi mer. Du kan också boka en demo där vi visar hur våra produkter kan hjälpa dig att utföra arbetet snabbt och effektivt.