Vi söker en ny medarbetare inom lastbilspåbyggnader

Är din passion att bygga de bästa lastbilarna?

I så fall tycker vi att du ska höra av dig till oss. SpriderMaskiner tillverkar maskiner för asfaltering av mindre ytor. Vi utför även påbyggnader av lastbilar, industriservice, legotillverkning och bygger specialmaskiner för tillverkning och materialhantering inom industrin.

Just nu har vi en ledig plats inom vår verksamhet för lastbilspåbyggnader. Främst handlar det om montering av tippflak och lastväxlare samt kringutrustning, men ibland kommer du även stötta upp andra delar av verksamheten.

Vi bygger nästan aldrig två helt likadana lastbilar. Det innebär att du behöver vara mångkunnig och kreativ för att hitta de bästa lösningarna i varje situation. Arbetet rör sig över flera discipliner; främst mekanik och hydraulik, men även el och pneumatik. Eftersom många lösningar skräddarsys för varje lastbil behöver du vara kunnig inom svetsning och enklare konstruktionsarbete. Vi är ett team som arbetar med lastbilspåbyggnader, så samarbetsförmåga är viktigt. Du kommer följa varje projekt från början till slut, det innebär ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik.  

Vi tror att du har några års erfarenhet inom arbete med lastbilspåbyggnader eller på annat sätt arbetat med tunga fordon. Kanske behöver du nya utmaningar där din förmåga bättre kommer till användning, eller så söker du ett arbete med större frihet och variation. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsplats där alla kommer till sin rätt och där vi genom samarbete och god stämning skapar resultat.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en sökande som vi tror passar, så vänta inte med din ansökan! Vi tar emot ansökningar på jobb@sprider.se